Poskusite tudi ostale. Ne bo vam žal.
Preverite elemente za dodajanje v košarico ali
Pinjole so užitna semena borovcev rodu Pinus. Že več kot tisoč let se uporabljajo v evropskih, ameriških ter azijskih kuhinjah, saj so vir visoke ravni beljakovin ter vlaknin. Okusne in hranljive pinjole se tako uporabljajo za izdelavo omake italijanskega porekla (pesto), kot dodatna sestavina pri vsakodnevnem kuhanju ali pa kot samostojni prigrizek.
Pinjole so užitna semena borovcev rodu Pinus. Že več kot tisoč let se uporabljajo v evropskih, ameriških ter azijskih kuhinjah, saj so vir visoke ravni beljakovin ter vlaknin. Okusne in hranljive pinjole se tako uporabljajo za izdelavo omake italijanskega porekla (pesto), kot dodatna sestavina pri vsakodnevnem kuhanju ali pa kot samostojni prigrizek.
BREZPLAČNA EKNJIGA
To spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z uporabo VSEH piškotkov. Lahko pa obiščete nastavitve piškotkov, da zagotovite nadzorovano privolitev.