Kombuča BeLife napitek, 330 ml
Kombuča je že stoletja znana kot zelo zdrav napitek. Kislina, ki ostane v kombuči, je zelo zdrava za naše telo, predvsem pa je 100% NARAVNA. Najpomembneje pa je, da naše telo to kislino zelo pozitivno sprejema!
Kombučo varimo z naravno fermentacijo – dolgotrajno fermentacijo, kot so to stoletja počele naše babice. Uporabljamo samo visokokakovostne čajne mešanice sladkorjev in lastno pridelane kulture kombuče.
Zahvaljujoč edinstvenemu načinu kuhanja kombuče in več let raziskav in razvoja, smo zelo počaščeni, da lahko to čarobno pijačo uporabljamo tudi kot sestavino za druge pijače! Kombučo dodajamo zato, da pijačam znižamo pH in dodamo »telo«. Tradicionalna industrija pijač dodaja več sladkorja in umetnih sestavin. Kislost v kombuči je naravna, zato jo telo pozitivno sprejme. Najboljše pri tem pa je, da ne občutite okusa kombuče in uživate v njenih prednostih.