Poskusite tudi ostale. Ne bo vam žal.
Preverite elemente za dodajanje v košarico ali
Odlično se obnese pri peki fermentiranega kruha z drožmi, saj z mešanjem z ajdovo ali riževo moko daje odličen okus kruha. Tudi fermentacija je hitrejša.
Priporočamo mešanje z ostalimi brezglutenskimi mokami. Uporabljate jo lahko tudi za pripravo polpetov.
Moka je zmleta v ločeni proizvodnji, kjer gluten ni prisoten in je primerna za vse ki imate celiakijo, alergijo ali intoleranco na gluten. Redno opravljamo analize na vsebnost glutena, ki so pod 5 mg/kg.
BREZ GLUTENA.
Grahova moka brez glutena je odlična za peko fermentiranega kruha. Odlično se obnese pri peki fermentiranega kruha z drožmi, saj z mešanjem z ajdovo ali riževo moko daje odličen okus kruha. Tudi fermentacija je hitrejša.
Priporočamo mešanje z ostalimi brezglutenskimi mokami. Uporabljate jo lahko tudi za pripravo polpetov.
Moka je zmleta v ločeni proizvodnji, kjer gluten ni prisoten in je primerna za vse ki imate celiakijo, alergijo ali intoleranco na gluten. Redno opravljamo analize na vsebnost glutena, ki so pod 5 mg/kg.
BREZ GLUTENA.
SI-EKO-003
Poreklo: kmetijstvo izven EU