Eko kurkuma je po okusu je blago pikantna, malce grenka, jedka, kot nekakšna mešanica ingverja in pomaranče. Vsebuje mangan, železo, vitamin B6, veliko vlaknin in tudi kalija. Kot rečeno, v tradicionalni indijski in tudi kitajski medicini so jo sprva uporabljali predvsem za zdravilo proti vnetju. BREZ GLUTENA.
Kurkuma je pomembna sestavina številnih azijskih mešanic (curryjev, masal) in daje eksotičnim jedem prijetno barvo.
Hranite v hladnem in suhem prostoru.
Sestavine:
kurkuma*.
*iz nadzorovane ekološke pridelave; nadzorno mesto AT-BIO-301. Kmetijstvo izven EU.
Poreklo:
Indija / Bio Inspecta
Neto količina:
40 g
Proizvajalec:
Sonnentor, Avstrija
To spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z uporabo VSEH piškotkov. Lahko pa obiščete nastavitve piškotkov, da zagotovite nadzorovano privolitev.