Niso vsi cimeti enaki. Cejlonska sorta se imenuje tudi pravi cimet in izvira iz lovorjevih dreves s Šrilanke. Ne moremo si prestavljati jabolčnega zavitka, jabolčne pite, pečenih jabolk ali kuhanega rdečega vina brez cimeta!
S svojo toplo, prijetno sladko, lesnato aromo in z nežnim, toplim okusom z blagim priokusom po klinčkih in agrumih se izvrstno poda k pikantnim sladkim kruhom, h kolačem in piškotom, dopolnjuje pa se tudi z okusom čokolade, hrušk in banan.
Sestavine:
mleti cejlonski cimet*. *Iz nadzorovane ekološke pridelave; nadzorno mesto: AT-BIO-301. Kmetijstvo izven EU. Država porekla: Madagaskar.
Neto količina: 40 g Hranite v hladnem in suhem prostoru.
To spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z uporabo VSEH piškotkov. Lahko pa obiščete nastavitve piškotkov, da zagotovite nadzorovano privolitev.