Čičerika, eko - BREZ GLUTENA

Čičerika je primerna za pripravo solat, humusa ali ostalih okusnih namazov. Čičeriko je najbolje skuhati tako, da jo prej namočite v vodo za 24 ur, nato pa kuhate na počasnem ognju, približno 40 minut. Odlična je tudi pasirana, kot čičerikina juha.

Čičerika brez glutena je primerna za vse ki imate celiakijo, alergijo ali intoleranco na gluten. Pripravljena je v ločenem prostoru, kjer gluten ni prisoten, poleg tega pa so opravljene redne analize na vsebnost glutena, ki so pod 5 mg/kg.

BREZ GLUTENA.

SI-EKO-003

Poreklo: kmetijstvo izven EU

Nizko kot 3,00 €
Na zalogi
Na voljo samo še %1
SKU
2198-00
Več informacij
Brez Laktoze Da
Oznake brez glutena, brez laktoze, primerno za bolnike s celiakijo, ekološko
Copyright © 2025 Mok'ca d.o.o. Vse pravice pridržane.