Poskusite tudi ostale. Ne bo vam žal.
Preverite elemente za dodajanje v košarico ali
Goveji loj je tradicionalna maščoba, pridobljena iz maščobe goveda, ki se uporablja za kuhanje, peko in nego kože. Z visoko točko dimljenja je idealen za praženje in cvrtje, saj jedem doda bogat okus. Uporablja se tudi v naravni kozmetiki, saj učinkovito neguje kožo. Goveji loj je vsestranska izbira tako v kuhinji kot pri izdelavi domačih negovalnih izdelkov.
✓ Loj ima nizko tališče (33°C) in je izredno temperaturno obstojen, zato ga lahko segrevamo do temperature 235 °C
✓ Ima kremasto strukturo in aromo po orehih, maslu.
✓ Njegov čist okus je odličen za pripravo juh, omak in enolončnic
✓ Z govejim lojem preprosto in varno pričarate okusno skorjico pri peki na žaru.
✓ Odličen je za cvrtje originalnega krompirčka ali pripravo pristnega praženega krompirja.
✓ Pričara pristen okus ob dodatku mletemu mesu za pripravo pleskavic.
✓ Za razliko od svinjske masti jajcu na oko ne spreminja in dodaja okusov.
✓ Uporaba loja sledi naši filozofiji od nosu do repa, spoštuje celotno žival, je trajnostno naravnan in nam omogoča dostop do naravnih hranil.
✓ Nefiltriran, pasteriziran, laboratorijsko testiran, 100% naraven, brez barvil, konzervansov in ojačevalcev okusov. Paleo&Keto-friendly
✓ Uporabljamo samo maščobo goveda ekološke reje.
✓ Odličen je za izdelavo naravnih mazil.
✓ Hranite v hladilniku.
Neto količina: 240 ml