Bela ostra pšenična moka tip 400 iz priznanega mlina Košak je malce bolj grobo mleta moka kot tip 500 in je primerna za pripravo cmokov, njokov in kot dodatek k mešanici za pripravo različnih peciv (denimo krofov).
Bela ostra pšenična moka tip 400 iz priznanega mlina Košak je malce bolj grobo mleta moka kot tip 500 in je primerna za pripravo cmokov, njokov in kot dodatek k mešanici za pripravo različnih peciv (denimo krofov).
Odlična je če jo uporabite samostojno, ko doma pečete pico!
Poreklo: bela ostra pšenična moka tip 400 je proizvedena v Sloveniji (mlin Košak), prav tako pšenica iz katere jo meljejo.
To spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z uporabo VSEH piškotkov. Lahko pa obiščete nastavitve piškotkov, da zagotovite nadzorovano privolitev.